Cine suntem

Compania Prior Media Group a fost fondata in 1993, avand ca obiect de activitate inca de la inceput importul de carte si distributia de carte in Romania. Domeniul de inceput al activitatii l-a constituit importul si distributia de carte straina- Encyclopaedia Britannica. Ulterior, au aparut preocupari de natura editoriala care au inclus traduceri si adaptari ale unor mari lucrari de referinta in limba romana, adoptii de manuale, promovarea resurselor online odata cu aparitia noilor tehnologii, abonamente pentru reviste stiintifice.

In prezent, suntem unul dintre cei mai vechi furnizori de carte straina de pe piata, avem parteneriate cu mai mult de 800 de edituri si grupuri editoriale din intreaga lume si putem veni atat in intampinarea cererilor multivolum, carte de stoc, cat si a celor prin care se solicita carte de specialitate – in regim de comanda.

Oferim iubitorilor de carte lucrari din cele mai diverse domenii: carte educationala in limba germana, engleza, franceza etc; albume de arta, arhitectura, precum si marile enciclopedii Britannica si Universalis.

Cartile importate pot fi gasite si in libraria online www.ebookshop.ro, unde va asteptam oricand!