Cărți de medicina

Anatomia lui Gray pentru studenti

A aparut editia a 4-a revizuita!

 

 

Cumpara aici!

Anatomia lui Gray pentru studenti este o carte de anatomia omului, avand orientare clinica, care se adreseaza studentilor. Ea a fost conceputa, in primul rand, pentru studenti din diferite arii de invatamant (medicina generala, dentara, dar si alte specialitati). Lucrarea este folositoare acestora atat in sistemul traditional de invatamant, dar este mai ales, o completare adusa cursurilor si lucrarilor practice.

Analizeaza corpul omenesc intr-o ordine logica, insistand asupra complexitatii organelor si folosind o abordare pe regiuni. Fiecare capitol poate fi tratat independent, ordinea in care acestea se studiaza neafectand calitatea actului educational.

Fiecare capitol a fost impartit in patru sectiuni diferite: prezentare generala, anatomie regionala, anatomie pe viu si cazuri clinice.
” O carte foarte buna, care mentine anatomia in topul stiintelor medicale. Abundenta prezentarii cazurilor clinice da o nota de atractivitate in plus descrierilor anatomice. Prin traducere si adaptare, editia in limba romana nu pierde nimic fata de calitatea originalului.”

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!