Proiect POCU 136108

 

                                                                               CONFERINȚA DE ÎNCHIDERE

                                                                                         23.11.2023, Toplița

PRIOR MEDIA GROUP anunță finalizarea proiectului Creșterea nivelului de calificare al angajaților din regiunea Centru în vederea îmbunătățirii statutului pe piața muncii, Cod MySMIS 136108, prin Conferința de închidere care s-a desfășurat în data de 23.11.2023, la Hotel Mureș, Toplița.

Aceasta a fost anunțată în presa locală („Informația Harghitei”) https://informatiahr.ro/proiect-pocu-cresterea-nivelului-de-calificare-al-angajatilor-din-regiunea-centru-in-vederea-imbunatatirii-statutului-pe-piata-muncii/

și pe pagina proiectului de pe rețelele de socializare (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0ALBJZsVJvUCroRooJcUVPTVhzNRjV6sybKSsSzPJMxNh6NEstbEsaPB7RPKfD3fvl&id=100069731916747)

La Conferință au fost prezentate rezultatele realizate pe perioada de desfășurare a proiectului, obiectivele fiind atinse în proporție de peste 90%. Au fost calificați un număr de 611 angajați, în diverse meserii, precum Lucrător comercial, Tehnician în hotelărie, Confecționer produse textile sau Referent Resurse Umane, care au beneficiat, de asemenea și de informare, consiliere profesională și tutorat, care au dobândit competențe profesionale noi și care și-au crescut nivelul de calificare și, prin urmare, statutul pe piața muncii.

PRIOR MEDIA GROUP dorește să mulțumească pe această cale tuturor colaboratorilor și partenerilor care au făcut posibilă atingerea obiectivelor.

 

Creșterea nivelului de calificare al angajaților din Regiunea Centru în vederea îmbunătățirii statutului pe piața muncii

 

Back to top button
error: Conținut protejat!!