Cărți de economie

Ghid pentru coaching

UN MOD PRACTIC DE A DEVENI UN COACH SIGUR PE SINE

Dacă îți place să lucrezi cu oamenii și vrei să-i ajuți să-și atingă potențialul maxim, „Ghid pentru coaching” este cartea la care trebuie să apelezi. Formatul prietenos, ca o agendă, și organizarea textului în grafice, tabele și scheme vor face ca această carte să fie nelipsită de pe birou.

Nicole Soames este coach și practician în dezvoltarea inteligenței emoționale, iar ghidul de față este un material indispensabil, pe care orice lider sau persoană care vrea să practice coaching-ul ar trebui să-l aibă la îndemână.
Cuprinzător, dar la obiect, ghidul oferă o serie de sfaturi și direcții care să te ajute să stăpânești arta coaching-ului. Stilul direct și abordarea pragmatică îți vor oferi posibilitatea de a înțelege rapid și ușor tehnicile, exemplele și exercițiile oferite în această carte, pe care le poți folosi pentru a dezvolta un stil de management care se bazează pe coaching. Printre acestea, se numără: modelul GROW, fereastra Johari, matricea Voință și Aptitudini, modelul DISC.

Materialul este ca o sesiune unu-la-unu, motivațională, despre ce este coaching-ul, când ar trebui să faci coaching, cât de important este să te cunoști pe tine însuți înainte de a-i ajuta pe alții, precum și cât de importante sunt inteligența emoțională, autogestionarea, ascultarea activă și cunoașterea tipurilor de personalitate în relația dintre coach și coachee. Trebuie doar să ai încredere că vei reuși să fii un coach de succes, care să-i ajute cu adevărat pe cei din jur.

Rasfoieste cartea mai jos:

Autor: Nicole Soames

Traducere: Ioana Nutulescu

Format: 12 x 18 cm, hardcover, semn de carte, banda elastica

Pagini: 144

ISBN: 9786069666043

An aparitie: 2021

Pret: 50 lei 65 lei

Cumpără aici!

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!