Cărți de economie

Ghid pentru etica in afaceri

50 DE METODE PRIN CARE SA PROTEJEZI OAMENII, PLANETA SI PROFITUL

Printre companii este deja „la modă” să existe programe de responsabilitate socială corporativă, de susținere a bunăstării angajaților, de protejare a planetei și așa mai departe. Dar sunt aceste programe implementate cu adevărat sau sunt doar niște hârtii care trebuie completate și semnate o dată pe an, apărând astfel ca „bifate”?„Ghid pentru etica în afaceri” îți arată cum și ce să faci ca să ai cu adevărat un impact semnificativ în societate, nu doar „pe hârtie”. Cele 50 de idei şi metode prezentate în această carte oferă direcţii pentru a ajuta societatea şi planeta, având grijă în acelaşi timp şi de profit. Este o lectură esențială pentru orice lider de companie care caută o cale de a construi o afacere mai sustenabilă și demonstrează că nu trebuie să alegi între protejarea oamenilor și a planetei și dezvoltarea afacerii.

Vei afla cum să îți protejezi angajații prin adoptarea unei culturi organizaționale conștiente, care să susțină diversitatea și nonconformismul, cum să îți protejezi clienții și să le oferi produse de calitate oamenilor fără de care nu ai putea exista, cum să protejezi planeta prin „înverzirea” lanțului de aprovizionare și adoptarea unui comportament prietenos cu mediul atât în companie, cât și acasă, dar și cum să practici un marketing etic.

Câteva dintre metodele sugerate de Sarah Duncan, consultant în domeniul comportamentului etic și sustenabil, sunt: „cumpără una, oferă una gratuit” (o metodă deja bine-cunoscută), „lista Celor Zece Porunci referitoare la Client”, „autenticitatea marketingului” (un element esențial în marketingul de astăzi fiind încrederea clientului), „nu există Planeta B” („Nu există Planeta B. Trebuie să avem grijă de cea pe care o avem” Richard Branson), „sustenabilitate”.
„Ghid pentru etica în afaceri” este clară, ușor de citit și conține tabele, grafice și scheme care îți vor oferi o mulțime de lucruri utile și practice la care să te gândești ca să începi o călătorie în lumea businessului etic.

Rasfoieste cartea mai jos:

Autor: Sarah Duncan

Traducere: Nicoleta Dascalu

Format: 12 x 18 cm, hardcover, semn de carte, banda elastica

Pagini: 176

ISBN: 9786069666036

An aparitie: 2021

Pret: 50 lei 65 lei

Cumpără aici!

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!