Cărți de medicinaEdituraNoutăți editoriale

Ghidul Opie. Medicamente cardiovasculare

Asociat tratatului Braunwald’s Heart Disease

ghidul opie. medicamente cardiovasculare

Cumpără aici!

Ghidul Opie de medicamente cardiovasculare (editia a noua) este un instrument de referinta pentru acces rapid la medicamentele utilizate frecvent in toate fazele de ingrijire a pacientilor cardiaci. Facand acum parte din portofoliul Braunwald de referinte renumite in domeniul cardiologiei, acest ghid concis ofera informatii esentiale intr-un format accesibil,  ideal pentru rezidentii cardiologi, studentii la medicina, asistente medi­cale si pentru alti profesionisti din domeniul medical care ofera ingrijiri cardiologice.

  • Structura clara, consecventa: prezentare generala si ghid de utilizare, mecanisme de actiune, diferente intre medicamente din aceeasi clasa, moduri de utilizare, reactii adverse si interactiuni medicamentoase.
  • Ofera recomandari privind modul de gestionare eficienta a comorbiditatilor.
  • Contine zeci de diagrame, asa-numitele „Opiegrame”, care clarifica mecanismele complexe de actiune si alte procese in care sunt implicate medicamentele.
  • Include date clinice relevante pentru toate clasele de medicamente cardiovasculare, precum si rezultate ale celor mai recente studii clinice care au furnizat dovezi pentru farmacoterapia bolilor cardiovasculare.
Autor Deepak L. Bhatt; Coordonatorul editiei in limba romana: Adina Popa

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!