Noutăți editoriale

Lansare ‘Clasificarea TNM a Tumorilor Maligne’

Vineri, 24 noiembrie 2017, PRIOR Media Group a organizat o lansare deosebită: „Clasificarea TNM a tumorilor maligne”. Evenimentul a avut loc in standul Prior de la Târgul Gaudeamus (pavilion central Romexpo).
„Clasificarea TNM a tumorilor maligne” este un ghid de buzunar în limba română, reprezentând traducerea ediției a opta a celebrului manual de stadializare a cancerului. Ediția pune la dispoziție ultimele consensuri și standarde internaționale utilizate pentru a descrie și a caracteriza corespunzător stadiile maladiilor oncologice.
Cui se adresează?
– Tuturor specialiștilor în medicină, în special: oncologi, hematologi, radioterapeuți, chirurgi, patologi, asistenți medicali, persoane abilitate să ofere îngrijiri paliative.
– Centrelor internaționale dedicate terapiilor cu viză oncologică, organizațiilor guvernamentale și non-guvernamentale implicate activ în lupta contra cancerului.
Noutățile din cuprins includ:
a. stadializarea carcinoamelor de cap și gât, a carcinoamelor tiroidiene, esofagiene, gastrice, colorectale, pulmonare, pleurale, a tumorilor cutanate, ovariene, de prostată, ale glandului și ale cortexului suprarenal.
b. stadializarea tumorilor neuroendocrine, a sarcoamelor osoase și de țesuturi moi, dispuse într o manieră simplă și precisă, pe regiuni anatomice.
c. clasificări pentru carcinoamele orofaringiene p16-pozitive, tumorile timice, neuroendocrine, diverse tipuri de scarcoame și tumori cu originea în viscerele abdominale și în spațiul retroperitoneal.
Toate informațiile sunt dispuse într-o manieră simplă și precisă, pe regiuni anatomice.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținut protejat!!