Cărți de medicina

Urgente Cardiovasculare in camera de garda, editia a II-a

by Prof. Dr. Dumitru Zdrenghea

Urgentele cardiovasculare continua sa detina primul loc ca incidenta, severitate si risc de deces. Frecvent, rapiditatea interventiei terapeutice este aceea care decide viata sau moartea bolnavilor.

De aceea, se impune cunoasterea si aplicarea, cel putin intr-o prima etapa, a unor algoritmi simpli de diagnostic si tratament care sa ofere bolnavilor sansa de a supravietui.

Este ceea ce incearca sa ofere “Urgente cardiovasculare in camera de garda”. Desigur, dupa aplicarea primelor masuri de diagnostic si tratament, medicul va avea timp sa consulte si sa recurga la toate manoperele si terapiile recomandate in ghiduri sau in tratate de specialitate.

Speram ca acest indreptar concis si rapid sa fie util nu doar cardiologului, ci mai ales celor apartinand altor specialitati medicale, care se confrunta adeseori cu urgentele cardiovasculare.

Speranta noastra a devenit realitate, deoarece, la 2 ani de la aparitie, lucrarea este deja epuizata. Succesul lucrarii ne-a incurajat sa oferim colegilor a doua editie, in care am inclus noutatile, nu foarte multe la numar, in rezolvarea practica a urgentelor cardiovasculare.

Cumpara aici

 

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!