Noutăți editoriale

Cărți de leadership și resurse umane

de la Editura Kogan Page

Vă recomandăm 3 cărți care (prin minune!) mai sunt încă pe stoc și care vor răspunde întrebărilor de mâine ale specialiștilor în resurse umane.

Prima dintre ele este “Human Resource Management for MBA and Business Masters” 

Este vorba despre ediția a treia a cunoscutei cărți, care acum vizează un public mai larg, oferind o perspectivă internațională și contemporană mai mare, studii de caz proaspete, despre impactul noilor contracte de angajare și a noilor tehnologii din managementul resurselor umane. Subiecte incluse: responsabilitate socială corporativă, cultură organizațională, schimbare, managementul performanțelor. Cele 200 de pagini acoperă tot felul de provocări ale HR managerului și nu lipsesc testele de auto-evaluare.

A doua recomandare este o carte pentru lideri și se numește “Neuroscience for Leaders: A Brain Adaptive Leadership Approach”

Această carte prezintă felul cum creierul poate fi re-antrenat, folosind insight-uri de neuroștiințe aplicate, economie comportamentală și psihologie. Este o abordare practică și un cadru ușor de implementat, pentru a face schimbările personale necesare pentru a deveni un leader excelent. Cartea răspunde la întrebarea “Cum activezi “creierul de lider”?

 

Cea de-a treia recomandare este Exceptional TalentAceastă carte oferă sfaturi practice pentru a dezvolta o strategie de recrutare eficientă și managementul talentelor, care să ducă la obținerea rezultatelor de business dorite, azi și în anii următori. Subiecte incluse: cum să construiești un brand de angajator autentic, cum să folosești platformele print, sociale, mobile pentru a ținti oamenii potriviți în modul potrivit, cum să utilizezi bine rețelele, relațiile și recomandările pentru achiziția talentelor, tehnici și instrumente pentru un proces de recrutare eficient, strategii pentru integrarea eficientă a noilor angajați, precum și studii de caz pentru retenție și motivare a angajaților.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținut protejat!!