Carti psihologie

FASHION. Psihologia modei

Cumpără aici!

 

Ce spun despre noi hainele pe care le purtăm? În ce mod ne afectează îmbrăcămintea dispoziţia și emoţiile? Cum reușește industria modei să ne inducă dorinţa de a arăta intr‑un anumit fel?

Fashion. Psihologia modei ne oferă o introducere lucidă în universul captivant și dinamic al modei, văzut în raport cu comportamentul uman, de la felul în care hainele ne pot afecta procesele cognitive până la cel în care comercianţii manipulează reacţiile consumatorilor. Cartea explorează capacitatea creaţiei vestimentare de a influenţa obiectivitatea percepţiei pe care o avem asupra propriei persoane, modul în care psihologia poate oferi o perspectivă mai practică asupra procesului de producţie și de reciclare a hainelor, precum și motivele pentru care dezvoltăm anumite obiceiuri consumeriste.

Intr‑un moment în care străzile, revistele și canalele audiovizuale abundă de imagini promovând moda, volumul de faţă ne arată cum hainele și psihologia pot aduce o schimbare pozitivă în vieţile noastre.

Prof. Carolyn Mair este consultant independent, specializat în psihologia modei. Colaborează cu instituţii de învăţământ, companii producătoare de îmbrăcăminte și canale mass‑media. A creat programele de licenţă și de masterat în psihologia modei de la College of Fashion din Londra.

 

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!