Noutăți editoriale

Gaudeamus – Lansare manual germană TippTopp

Prior Media Group are onoarea de a vă invita la lansarea manualului Tipptopp. Lernpaket für Deutsch, nivelurile B1.1 și B1.2, singurul curs complet de limba germană, care dezvoltă sistematic toate competențele lingvistice.
Evenimentul va avea loc în standul Editurii PRIOR, sâmbătă, 25 noiembrie 2017, ora 14:00, în cadrul Târgului Internațional Gaudeamus (Pavilionul Central Romexpo).
Manualele de limba germană vor fi prezentate de doamna Luminița Stoian (Inspector General de Limba Germană) și de către domnul Radu Panait (profesor de limba germană la Liceul Spiru Haret, București).
Autori: Friederike Jin; Magdalena Michalak; Lutz Rohrmann; Dagmar Giersberg; Dieter Maenner;
Coordonatorul ediției românești: Silvia Florea.
Volumele B1.1 și B1.2 fac parte din seria Tipptopp. Lernpaket für Deutsch A1.1 – C1, formată din zece pachete complete de învățare a limbii germane, ce se orientează cu multă consecvență după cerințele Cadrului Comun European de Referință (CCER).
Fiecare volum este alcătuit din patru părți:
A. Cartea elevului;
B. Caietul cu exerciții, gramatică și vocabular;
C. Teste și rezolvarea lor;
D. Un CD conținând materiale audio realizate cu vorbitori nativi (dialoguri tematice, diverse alte tipuri de texte, exerciții de pronunție și cântece).
Seria Tipptopp integrează gramatica și actele de vorbire în activitățile lingvistice și prezintă o abordare interculturală a lumii germanofone, asigurând un proces real, rapid și un mod plăcut de a învăța.
Vă așteptăm cu drag!
Persoana de contact:
Diana Cîmpeanu 
academic2@prior.ro
0730.560.929

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținut protejat!!