Cărți de economie

Ghid pentru Comunicarea vizuală

Precomanda:

Cumpără aici!

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ

O imagine face cât o mie de cuvinte – sau, cel puțin, așa se spune. Câteodată e mult mai bine să desenezi şi să ilustrezi o idee decât să încerci să o explici cu ajutorul cuvintelor. Combinând într-un mod creativ termeni, imagini și forme, conceptele cele mai abstracte şi mai complexe pot fi făcute să pară concrete, simple şi reale.

Această carte practică te va ajuta să înțelegi puterea şi potenţialul comunicării vizuale, oferindu-ţi, în acelaşi timp, instrumentele şi strategiile necesare pentru a-ţi pune în practică ideile.

MARK EDWARDS este de 20 de ani consultant de afaceri independent. Creează desene abstracte, ilustraţii, modele şi diagrame pentru a ajuta unele dintre cele mai mari companii din lume să-şi comunice mai eficient ideile, soluțiile și propunerile.

„Cea mai rapidă şi mai eficientă modalitate de a explica ceva este să desenezi. Mark este un campion de necontestat în a explica cum să faci asta.”

Kevin Duncan, Autor, The Diagrams Book și The Ideas Book

„Am reuşit să ne folosim cu succes de sfaturile din Ghid pentru comunicarea vizuală. Este cu adevărat un ajutor nepreţuit pentru prezentarea unor idei complexe într-o manieră simplă şi uşor de înţeles.”

Mark Shephard, Director, Symantec Corporation 

„O singură strategie vizuală de-a lui Mark m-a ajutat să pun bazele unei companii valorând mai multe milioane de lire – imaginează-ţi ce poate face pentru afacerea ta o carte întreagă cu idei de-ale lui.”

Spencer Gallagher, Fondator Cact.us, The Agency Growth Hackers

 

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!