Cărți de economieNoutăți editoriale

GHID pentru NETWORKING

Comanda:

Cumpără aici!

Invata sa navighezi constructiv in NETWORKING!

Daca vrei sa-ti optimizezi viata- pentru a exploata intregul potential al vietii tale profesionale, precum si al vietii tale personale -, ai nevoie sa te conectezi cu oamenii.

Daca nu ai o retea buna si relevanta de relatii strategice, va trebui sa contactezi o multime de oameni si sa-i rogi sa te ajute. Acest lucru ar putea fi umilitor!

Daca detii o retea eficienta, iti apare deja in minte un potential ajutor atunci cand iti vine o idee buna sau ai nevoie de asistenta.

Nu exista o singura modalitate de a fi un networker perfect. Prin descoperirea propriei autenticitati asociate cu sfaturile utile din aceasta carte, iti poti dezvolta un mod unic de a crea retele de contacte strategice.

Simone Andersen este jurnalist si detine o diploma de masterat in studii media. Timp de multi ani, Simone a lucrat pentru Danish Broadcasting Corporation(DR) ca editor si prezentator de emisiune. Simone este experta in networking de afaceri si in construirea relatiilor.

“Este o mare onoare pentru mine sa pot scrie aceste cuvinte. Draga mea prietena Simone a fost unul dintre primii experti care au abordat in mod stiintific crearea si mentinerea retelei de contacte – ceea ce, in prezent, este o practica extraordinar de populara- si care a revolutionat tehnicile specifice networkingului. Cu ajutorul acestei carti (cea de-a patra carte a ei, primele trei carti pe care le-a scris detinand recorduri in vanzari), aptitudinile tale de networking vor fi cu mult imbunatatite. Bine ai venit la Networking 2.0!”

Mogens Norgaard, Antreprenor/CEO in domeniul IT, Lector International

“ Daca iti doresti ca organizatia ta sa se dezvolte si sa inregistreze mereu succese, crearea si mentinerea retelei de contacte trebuie sa fie o prioritate in cadrull strategiei de business pentru consiliul de administratie si pentru directorul companiei. Reteaua de contacte va reprezenta un factor din ce in ce mai important in decursul anilor ce vor urma. Simone are atat competenta, cat si mijloacele necesare pentru a te ajuta cu implementarea networkingului in afacerea ta.”

Swend Randers, CEO, AL Finans

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!