35% reducere la ghidurile de business Prior!
Ghid pentru negociere
Cum sa devii un maestru al negocierii?
Tu cand ai negociat ultima oara? intreaba, pe buna dreptate, Nicole Soames. Poate esti tentat sa te gandesti la discutiile din vreo intalnire de business, la un contract de vanzari sau chiar la ultimul interviu la care ai fost pentru obtinerea unui job. Insa, o sa-ți dai seama ca oamenii negociaza tot timpul… acasa, cu prietenii, la locul de munca, negocierea este parte din viata noastra.
„Ghid pentru negociere” te va ajuta sa devii un maestru in arta negocierii. Este o carte antrenanta si o sursă de inspiratie, care îti pune la dispozitie exercitii si instrumente de lucru ce te vor ajuta sa pui in practica teoria negocierii. Nicole Soames explica intr-o maniera clara, succinta si foarte bine structurata, atat arta negocierii, cat si nevoia de a invăta cum sa abordam conversatiile importante.
Vei afla ce pași trebuie să urmezi pentru a-ți dezvolta o mentalitate de negociator, cum să te pregătești pentru o negociere de succes, ce tipuri de negocieri există (win-lose, win-win, we-win), cum să te angajezi în jocul unei negocieri și cum să gestionezi discuția, dar și cum să obții controlul asupra negocierilor.
Iata cateva dintre directiile oferite de autoare: evită discursul slab, fii ambitios, pune-te in locul celuilalt, gestionează-ti propriile emotii, „reprogramează-ti” creierul pentru a fi mai optimist, crede in abilitatile tale, fii mandru de succesele tale, construieste-ti o mentalitate de invingător.
Pregateste-te si iesi din zona de confort! Negociaza ca un maestru, indiferent de stilurile de negociere cu care te confrunti!
Ghid pentru etica in afaceri
50 de metode prin care sa protejezi oamenii, planeta si profitul.
Printre companii este deja „la moda” sa existe programe de responsabilitate sociala corporativa, de sustinere a bunastarii angajatilor, de protejare a planetei si asa mai departe. Dar sunt aceste programe implementate cu adevarat sau sunt doar niste hartii care trebuie completate si semnate o data pe an, aparand astfel ca „bifate”?
„Ghid pentru etica in afaceri” iti arata cum si ce sa faci ca sa ai cu adevarat un impact semnificativ in societate, nu doar „pe hartie”. Cele 50 de idei si metode prezentate in aceasta carte ofera directii pentru a ajuta societatea si planeta, avand grija in acelasi timp si de profit. Este o lectura esentială pentru orice lider de companie care cauta o cale de a construi o afacere mai sustenabilă si demonstreaza ca nu trebuie sa alegi intre protejarea oamenilor si a planetei si dezvoltarea afacerii.
Vei afla cum sa îti protejezi angajatii prin adoptarea unei culturi organizationale constiente, care sa sustină diversitatea si nonconformismul, cum sa iti protejezi clientii si sa le oferi produse de calitate oamenilor fara de care nu ai putea exista, cum sa protejezi planeta prin „inverzirea” lantului de aprovizionare si adoptarea unui comportament prietenos cu mediul atat in companie, cat si acasa, dar si cum sa practici un marketing etic.
Cateva dintre metodele sugerate de Sarah Duncan, consultant in domeniul comportamentului etic si sustenabil, sunt: „cumpara una, ofera una gratuit” (o metoda deja bine-cunoscută), „lista Celor Zece Porunci referitoare la Client”, „autenticitatea marketingului” (un element esential in marketingul de astazi fiind increderea clientului), „nu exista Planeta B” („Nu exista Planeta B. Trebuie sa avem grija de cea pe care o avem” Richard Branson), „sustenabilitate”.
„Ghid pentru etica in afaceri” este clara, usor de citit si contine tabele, grafice si scheme care iti vor oferi o multime de lucruri utile si practice la care sa te gandesti ca sa incepi o calatorie in lumea businessului etic.
Ghid pentru vanzari de succes
Foloseste-ti mintea, nu forta, pentru a avea succes in vanzari!
Mark Edwards deschide cartea cu un motto care transmite un mesaj incurajator tuturor celor care au pierdut un contract de vanzari:
„Dedic aceasta carte tuturor celor care au cumparat de la mine – si, totodata, celor care nu au facut‑o. Desi pe termen scurt am castigat mai mult de la cei care au cumparat, probabil am invatat mai multe, pe termen lung, de la cei care nu au facut‑o.
Ironic, nu…?
Orice tip de vanzare – carți, cosmetice, software, flori – presupune cateva „concepte esentiale”, pe care Mark Edwards le prezinta aici prin intermediul unor exemple concrete si al unor ilustratii grafice geniale. Fie ca lucrezi deja in vanzari, fie ca îti doresti sa intri acum in acest domeniu, „Ghid pentru vanzari de succes” este cartea pe care trebui sa o ai la indemană, intrucat îti oferă o serie de elemente-cheie care simplifica natura complexa a procesului de vanzare. Cartea este o combinatie de tehnici, abilitati si indrumari practice prezentate sub forma unor metodologii functionale si explicate prin scenarii si exemple realiste, presarate pe alocuri cu ironii si, uneori, cu remarci taioase.
Plecand de la „vanzarea perfecta” – un scenariu fictiv oferit ca exemplu la inceputul cartii, in care vanzarea are loc repede si fara impedimente, conditiile sunt prielnice pentru toate partile implicate, nu exista intarzieri si nimeni nu are de pierdut – evident, o situatie ipotetica, Mark trece la prezentarea unor concepte-cheie in vanzari, oferind exemple graitoare din viata reala care sa arate unde greseste „omul de vanzari” cand face contractarea si ce ar trebui sa faca pentru a avea succes.
Tu ai facut o prospectare a potentialilor clienti? Stii ce fel de clienti are compania ta? Stii cine ia deciziile in compania clientului tau si cine sunt membrii grupului decizional? Ce eveniment presant are? Sau daca are un eveniment presant? Are vreun motiv convingator pentru a cumpara? Oare are nevoie de produsul tau? De ce ar cumpara de la tine? Ce oferi tu si nu ofera altcineva? Ce este important pentru clientul tau: calitatea sau pretul? Sau ambele? De ce a ales concurenta si nu te-a ales pe tine? Unde ai gresit?
Ei bine, „Ghid pentru vanzari de succes” iti va oferi raspunsul la toate aceste intrebari si la multe altele. O lectură usoara, antrenanta, care te va pune pe ganduri.
Ghid pentru gandirea inteligenta
60 de idei sclipitoare in business.
Obtine inspiratie pentru tine si pentru afacerea ta cu un pic de smart thinking!
Stii proverbul care spune ca o scanteie mica poate aprinde un foc mare? Ei bine, acesta este si principiul dupa care Kevin Duncan s-a ghidat in realizarea acestui material. O structura simplă (nu simplista), la obiect, dar extrem de ingenioasă sau „un vaccin rapid, fara anestezie pentru cei care au uitat cat de simple pot fi afacerile”.
Pentru ca timpul este pretios, „Ghid pentru gândirea inteligenta” contine 60 de sfaturi pline de intelepciune, care nu-ti vor lua mai mult de 60 de minute pentru a le citi. Vei putea folosi aceste idei pentru automotivare sau pentru stimularea echipelor in timpul sedintelor de lucru.
Iata cateva idei:
„Nu te chinui prea tare. Cu cat gandesti mai mult, cu atat devine mai dificil.”
„Un plan este doar un plan. numai pentru ca a fost consemnat, nu inseamnă ca se va si realiza.”
„Directia ta de astazi ar putea sa difere de directia ta de maine, chiar daca destinatia ramane aceeasi. Antreprenorii isteti inteleg ca este nevoie de mai multe directii pentru a ajunge la destinatia finala. Nu le confunda pe cele doua.”
„Doar pentru că esti foarte ocupat nu îinseamna ca si progresezi.”
„Ghid pentru gandirea inteligenta” este o infuzie puternica de inovatie, creativitate, progres, comunicare si dezvoltare. Ai un minut la dispozitie? Atunci descopera o idee sclipitoare din cartea lui Kevin Duncan.
Ghid pentru coaching
Daca iti place sa lucrezi cu oamenii si vrei sa-i ajuti sa-si atinga potentialul maxim, „Ghid pentru coaching” este cartea la care trebuie sa apelezi. Formatul prietenos, ca o agenda, si organizarea textului in grafice, tabele si scheme vor face ca aceasta carte sa fie nelipsita de pe birou.
Nicole Soames este coach si practician in dezvoltarea inteligentei emoționale, iar ghidul de fata este un material indispensabil, pe care orice lider sau persoana care vrea sa practice coaching-ul ar trebui sa-l aiba la indemana.
Cuprinzator, dar la obiect, ghidul ofera o serie de sfaturi si directii care sa te ajute sa stapanesti arta coaching-ului. Stilul direct si abordarea pragmatica iti vor oferi posibilitatea de a intelege rapid si usor tehnicile, exemplele si exercitiile oferite in aceasta carte, pe care le poti folosi pentru a dezvolta un stil de management care se bazeaza pe coaching. Printre acestea, se numara: modelul GROW, fereastra Johari, matricea Vointa si Aptitudini, modelul DISC.
Materialul este ca o sesiune unu-la-unu, motivatională, despre ce este coaching-ul, cand ar trebui sa faci coaching, cat de important este sa te cunosti pe tine insuti inainte de a-i ajuta pe altii, precum si cat de importante sunt inteligenta emoționala, autogestionarea, ascultarea activa si cunoasterea tipurilor de personalitate in relatia dintre coach si coachee.
Trebuie doar sa ai încredere ca vei reusi sa fii un coach de succes, care sa-i ajute cu adevarat pe cei din jur.