DiversePromoții

5 carti de psihologie pret redus!

Reducerea a expirat! Stai aproape, pregatim noi oferte pentru tine!

Pasionat de psihologie? Prior va pune la dispozitie o serie de 5 carti cu pret promotional! Music, Fashion, Sex, Addiction si Trust.

Pe langa faptul ca suntem unul dintre principalii importatori de carte straina si distribuitori de carte straina din Romania, ne ocupam si de partea editoriala.
Activitatea noastra editoriala isi are debutul la inceputul anilor 2000, de atunci reusind sa aducem in atentia citiorilor o serie de carti din diferite domenii: psihologie, academic, medicina, arta, economie.

Va prezentam pachetul nostru de psihologie redus la 31%.

*Promotie valabila in perioada 09-30 iulie.

SEX

Ce ne poate invata psihologia despre sex? Cum reacţioneaza oamenii – corpuri si minti diferite – atunci cand vine vorba despre sex? Cum putem sa ne opunem stigmatizarii oamenilor pe considerente ce tin de sexualitatea lor?

Psihologia sexului iţi va arata diferitele modalitati prin care psihologii au creat si au sustinut anumite perspective de-a lungul timpului asupra sexului si sexualitatii. Avand in permanenta in vedere caracterul subiectiv al sexului, cartea exploreaza preocuparile culturale care planeaza asupra sexualizarii, pornografiei si dependentei de sex si, de asemenea, apeleaza la cercetarile realizate in diferite comunitati sexuale si la domeniul aplicat al terapiei sexuale.

Meg John Barker este autoare si terapeut, cu specializare in domeniul sexului, al genului si al relatiilor. Este conferentiar in Psihologie la Open University si psihoterapeut acreditat UKCP
(United Kingdom Council for Psychotherapy).

ADDICTION

Când se transforma un obicei nevinovat in dependenta? De ce doar unii dintre noi devenim dependenti? Cum este posibila recuperarea?
Psihologia dependentei si a comportamentului adictiv este o introducere fascinanta in problemele psihologice din jurul adictiei, prezentand impactul pe care il au acestea asupra politicilor sociale, recuperarii si vietii de zi cu zi a unei persoane dependente. Cartea se concentreaza pe adictiile de droguri si alcool si dezbate subiecte precum: „importanta reţelelor sociale in recuperare” sau „consumul de droguri conduce intotdeauna la adictie?”. De asemenea, atinge si teme ca dependenta de activităţi precum pariurile, jocurile video și sexul.
Jenny Svanberg este psiholog clinician consultant. Are o experientă clinica bogata in lucrul cu persoanele dependente de droguri si alcool.

FASHION

Ce spun despre noi hainele pe care le purtam? In ce mod ne afecteaza imbracamintea dispozitia si emotiile? Cum reuseste industria modei sa ne induca dorinta de a arata intr un anumit fel?
Fashion. Psihologia modei ne ofera o introducere lucida in universul captivant si dinamic al modei, vazut in raport cu comportamentul uman, de la felul in care hainele ne pot afecta procesele cognitive pana la cel in care comerciantii manipuleaza reactiile consumatorilor. Cartea exploreaza capacitatea creatiei vestimentare de a influenta obiectivitatea percepţiei pe care o avem asupra propriei persoane, modul în care psihologia poate oferi o perspectivă mai practică asupra procesului de producţie și de reciclare a hainelor, precum și motivele pentru care dezvoltăm anumite obiceiuri consumeriste.

Intr un moment in care strazile, revistele si canalele audiovizuale abunda de imagini promovand moda, volumul de fata ne arata cum hainele si psihologia pot aduce o schimbare pozitiva in vietile noastre.

Prof. Carolyn Mair este consultant independent, specializat in psihologia modei. Colaboreaza cu institutii de invaţamant, companii producatoare de imbracaminte si canale mass media. A creat programele de licenta si de masterat in psihologia modei de la College of Fashion din Londra.

MUSIC

Cum ne afecteaza muzica starea de spirit? Care este cel mai bun mod de a ti dezvolta abilitatile muzicale? Cum variaza defi¬nitia muzicii de la o cultura la alta?
Music. Psihologia muzicii exploreaza impactul fundamental pe care muzica il are asupra vietii noastre de zi cu zi si influenta acesteia asupra societatii, grupurilor si indivizilor. Lucrarea de¬monstreaza beneficiile muzicii in ceea ce priveste functionarea intelectului nostru, sanatatea si starea generala de bine si anali¬zeaza talentul muzical dintr o dubla perspectiva: ca dar innascut si ca abilitate ce poate fi cultivata si dezvoltata prin practica si exercitiu.
Muzica ne prilejuieste o mai buna intelegere a umanitatii si a vietii moderne, iar volumul de fata ne arata semnificatia ei si pu¬terea pe care o rasfrange asupra comportamentului nostru.

Susan Hallam este profesor emerit de Educatie si Psihologie a Muzicii in cadrul Institutului de Educatie de la UCL (Colegiul Universitar din Londra). In 2015 a fost distinsa cu un ordin ono¬rific – MBE (The Most Excellent Order of the British Empire); ina¬inte de a deveni profesor universitar, Susan Hallam s a bucurat de o cariera de succes atat ca muzician profesionist, cat si ca profesor de muzica.

TRUST

Ce anume ne convinge sa avem incredere in oameni? Cum se dezvolta increderea si cum poate fi aceasta mentinuta? Se confrunta, oare, societatea occidentala cu o criza de incredere?
Psihologia increderii trateaza chestiuni legate de incredere si experientele din viata de zi cu zi. Cartea identifica factorii care ii determina pe oameni sa fie încrezatori in ceilalti si consecintele acestei decizii asupra problemelor reale de sanatate, politica, terorism, la locul de munca sau in credinta religioasa, din intreaga lume. Cartea exploreaza si impactul lipsei de incredere, precum si cauzele manifestarii acesteia la persoane, grupuri sau organizatii.
Intr-o lume in care siguranta influenteaza viata noastra cotidiana, Psihologia increderii arata rolul pe care aceasta il are in relatiile noastre si ne ofera indrumari practice in legătura cu increderea pe care o acordam celor din jurul nostru.

Ken J. Rotenberg este Profesor de Psihologie la Universitatea Keele din Marea Britanie. Este cercetator activ de peste 40 de ani, interesat in special de increderea din timpul copilariei si al adolescentei.

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!