Cărți de medicina

Atlas de Anatomie

Nomenclatura latina, Gilroy

Un atlas de anatomie de foarte buna calitate ce prezinta notiunile anatomice intr-un context clinic. Atlasul de anatomie utilizeaza nomenclatura internationala în limba latina si contine tot ceea ce este nevoie pentru a rezolva cu succes provocarile ridicate de studiul anatomic. Ilustratiile color sunt realizate de doi artisti consacrati, Markus Voll si Karl Wesker. Atlasul este organizat astfel incat sa se parcurga pas cu pas fiecare regiune a corpului. Studiul regional incepe cu studiul de baza al scheletului. Capitolele urmatoare construiesc pe aceasta fundatie, prezentand muschi, organe, vase, nervi. In final se prezinta anatomia topografica, pentru a realiza o vedere de ansamblu. Studiul regional se incheie cu anatomia pe viu si cu o serie de intrebari care te provoaca sa aplici cunostintele anatomice la examenul fizic al pacientilor.

Caracteristici:

  •  2.200 ilustratii color de o calitate exceptionala;
  •  Nomenclatura internationala in limba latina;
  •  Scurte texte introductive ce expliciteaza fiecare imagine.
  •  Corelatii anatomo-clinice incluzand imagini radiologice, de rezonana magnetica, tomografie computerizata si imagini endoscopice;
  • Tabele cu date despre muschi ce prezinta origine, insertie si inervatie intr-o maniera mnemotehnica ideala;
  • Repere de orientare asupra localizarii organului si a planului de directie. In acest mod cititorul gaseste tot ce are nevoie pentru a realiza, pas cu pas, intr-un mod logic, studiul anatomic.

ISBN: 9786069250617
Autor: Gilroy
Editura: Prior & Books
Limba: Romana
Nr. pagini: 655
Format: Hardback
Dimensiuni: 29 cm x 23 cm
An aparitie: 2010

Cumpără aici!

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!