Cărți de medicina

Clasificarea TNM a tumorilor maligne

Editia a opta a manualului Clasificarea TNM a Tumorilor Maligne pune la dispozitie ultimele consensuri si standarde internationale utilizate pentru a descrie si a caracteriza corespunzator stadiile maladiilor oncologice. Editat in afiliere cu Uniunea pentru Controlul International al Cancerului (UICC), acest „ghid de buzunar”, autorizat si unanim recunoscut, contine importante clasificari reactualizate pentru localizari tumorale specifice, de care medicii oncologi si profesionistii din domeniul sanatatii, implicati in managementul terapeutic al pacientilor afectati de aceste boli, trebuie sa tina cont pentru stadializarea, clasificarea, prognosticul si atitudinea terapeutica optima privind aceste maladii.
In acest „ghid de buzunar” omologat international, se gasesc ultimele noutati privind atat stadializarea carcinoamelor de cap si gat, a carcinoamelor tiroidiene, esofagiene, gastrice, colorectale, pulmonare, pleurale, a tumorilor cutanate, ovariene, de prostata, ale glandului si ale cortexului suprarenal, cat si stadializarea tumorilor neuroendocrine, a sarcoamelor osoase si de tesuturi moi, dispuse intr‑o manieră simpla si precisa, pe regiuni anatomice.

Un format reactualizat si cromatica folosita rafinează si sporeste gradul de intrebuintare a acestei resurse indispensabile pentru toti specialistii din medicina, oncologi, radioterapeuti, chirurgi, anatomopatologi, asistenti medicali, persoane abilitate sa ofere ingrijiri paliative, pentru centre internationale dedicate terapiilor cu viza oncologica, organizatii guvernamentale si non‑guvernamentale implicate activ in lupta contra cancerului.

DESPRE UICC
„Unim comunitatea afectata de maladiile oncologice pentru a reduce problema globala pe care acestea o reprezinta, promovam echitatea si integram controlul neoplaziilor in agenda universala pentru sanatate si dezvoltare”.

ISBN: 9789738803916
Autor: James D. Brierley, Mary K. Gospodarowicz si Christian Wittekind, Coordonatorul editiei in limba romană: Rodica Anghel
Editura: Prior
Limba: Romana
Nr. pagini: 272
Format: Paperback
Dimensiuni: 126 x 198 mm
An aparitie: 2017

Cumpără aici!

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!