Cărți de medicina

Manual de farmacoterapie

Editia a zecea

Instrument util pentru luarea deciziilor terapeutice adecvate

Cumpără aici!

 

Realizat intr-un format usor de utilizat, Manualul de Farmaco­terapie, Editia a zecea, ofera studentilor si practicienilor din domeniul medical informatia esentiala de care au nevoie pentru a lua rapid decizii terapeutice corecte, pentru peste 140 de boli si afectiuni intalnite cel mai frecvent în practica clinica. Informatiile sunt prezentate sub formă de text, tabele, figuri sau algoritmi de tratament, totul pentru a facilita utilizarea si intelegerea acestora.

Fiecare capitol este organizat intr‑o maniera similara, consecventa:

  • Definirea starii de boala

  • Prezentarea concisa a elementelor de fiziopatologie relevante

  • Tablou clinic

  • Diagnostic

  • Tratament

  • Evaluarea rezultatelor terapiei

Reactiile alergice si alte tulburari induse de medicamente, cum sunt cele hematologice, hepatice, pulmonare si renale sunt prezentate sub forma tabelara, in cinci anexe: Alergia la medicamente, Afectare hematologica indusa de medicamente, Afectare hepatica indusa de medicamente, Afectare pulmonara indusa de medicamente si Afectare renala indusa de medicamente. O alta anexa, de asemenea in format tabelar, include informatii privind managementul farmaco­terapiei la varstnici.

Traducerea si ingrijirea materialului a fost realizata de o echipa de profesionisti din domeniul farmaceutic, care include cadre didactice ale facultatilor de farmacie din tara, far­macisti specialisti in specialitatea farmacie clinica, medici si farmacisti rezidenti.

Autori: Barbara G. Wells; Terry L. Schwinghammer; Joseph T. DiPiro;
Cecily V. DiPiro
Coordonatorul editiei in limba romana: Adina Popa
Format:16.5×28.5 cm
Pagini: 1008
ISBN: 9786069666180

Cumpără aici!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținut protejat!!