Cărți de medicina

Zollinger: Atlas de tehnici chirurgicale

Cumpără aici!

 

De peste 80 de ani, Zollinger: Atlas de tehnici chirurgicale este cartea de referinta pentru a invata cum se efectueaza cele mai frecvente proceduri chirurgicale, folosind tehnici sigure si bine stabilite. Aceasta editie actualizata cuprinde mai mult de douasprezece capitole noi si acopera peste 160 de proceduri chirurgicale.

Urmand designul consacrat al editiilor anterioare, fiecare procedura este explicata detaliat si este insotita de ilustratii, textul si imaginile fiind asezate in oglinda pe pagina dublu deschisa. Pagina din stanga prezinta, in mod structurat, indicatiile, pregatirea preoperatorie, tipul de anestezie, pozitionarea, pregatirea operatorie, incizia si expunerea, detalii ale procedurii, finalizarea procedurii si ingrijirea postoperatorie; pagina din dreapta contine ilustratii color realizate remarcabil, care descriu fiecare pas important de care chirurgii trebuie sa tina cont in timpul operatiei.

Exceptional ilustrat si trecand testul timpului, Zollinger: Atlas de tehnici chirurgicale este ideal atat pentru reimprospatarea cunostintelor de chirurgie generala, cat si pentru invatarea unor anumite proceduri.

 

CARACTERISTICI

 

  • 1.800 de ilustratii
  • Detalii prezentate pas cu pas pentru mai mult de 160 de operatii chirurgicale
  • NOI capitole despre:

– Chirurgia de urgenta

– Chirurgia oncologica

– Chirurgia robotica

– Chirurgia laparoscopica

– Proceduri endovasculare

  • Acopera procedurile gastrointestinale, hepatobiliare, pancreatice, vasculare, ginecologice si alte proceduri suplimentare, inclusiv repararea herniei, accesul vascular, procedurile mamare, biopsia ganglionului limfatic santinela, tiroidectomia si multe altele.

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!