Cărți de economieNoutăți editoriale

GHID pentru EDUCATIE FINANCIARA

Comanda:

Cumpără aici!

O carte de planificare financiara care te poate ajuta sa devii nu doar mai bogat, ci si mai fericit!

Aceasta carte te va ghida prin pasii necesari pentru a-ti crea propriul plan financiar. Vei intelege mai bine relatia pe care o ai cu banii si vei primi multe alte sfaturi practice. Rezultatul obtinut va fi un program despre tine si despre cum sa-ti cresti bunastarea.

Chris Budd este directorul general al firmei de planificare financiara Ovation Finance Ltd, pe care a infiintat-o in 2000.

“ O revelatie! In sfarsit, o carte despre bani si planificare financiara, pe care o citesti cu bucurie. Afla, asimileaza, invata si inmulteste-ti averea”.

Jeff Prestridge, Editor financiar, The Mail on Sunday

“Este minunat sa vezi o carte care vorbeste despre finante in ceea ce priveste bunastarea si fericirea noastra, in loc sa analizam diagrame circulare si grafice plictisitoare!”

Holly Mackay, Jurnalist financiar si Antreprenor, boringmoney.co.uk

“Dezvoltarea rezistentei sustine sistemul nostru imunitar si capacitatea naturala a organismului de a se proteja impotriva cancerului. Stresul inhiba acest proces natural si actioneaza ca un sistem de drenaj al resurselor organismului. Grijiile legate de bani pot fi o cauza majora de stress, asa ca atingerea bunastarii financiare reprezinta o parte importanta a sanatatii”.

Dr. Catherine Zollman, Director medical al Centrului “Penny Brohn” din Marea Britanie.

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!