Cărți de medicinaDiverse

Pachet promotional AJCC + TNM

Promotia a expirat! Stai cu ochii pe noi, pregatim oferte in fiecare zi!

PACHET MANUALUL AJCC DE STADIALIZARE A CANCERULUI si CLASIFICAREA TNM A TUMORILOR MALIGNE.

     Pretul special este valabil pana la data de 15 iunie (in limita stocului disponibil).

     Gasiti mai jos prezentarea ambelor lucrari. 

MANUALUL AJCC DE STADIALIZARE A CANCERULUI

 

Autori: Mahul B. Amin; Stephen B. Edge; Frederick L. Greene

Coordonatorii ediției în limba română: Alexandru Grigorescu; Silviu Constantinoiu

ISBN: 9789738803923

Limba: Romana

2018, Editura Prior

Număr pagini: 1056

Format: Cartonat

Dimensiuni: 21,5 × 28,5 cm

Pret pentru achizitia individuala495 lei

Termen de livrare: aprox. 2 zile

 

Ediția a opta a Manualului AJCC de Stadializare a Cancerului reprezintă un compendiu al tuturor informațiilor disponibile referitoare la stadializarea tumorilor maligne ale adultului pentru toate localizările anatomice vizate. Acest volum constituie rezultatul cooperării dintre Comitetul Unit American pentru Cancer (AJCC) și Comitetul TNM al Uniunii pentru Controlul Internațional al Cancerului (UICC), fiind un material esențial utilizat de medici, pentru a facilita

descrierea și raportarea uniformă a bolilor neoplazice. Sunt cuprinse 12 sisteme de stadializare complet noi, o gamă largă de definiții modificate, iar accentul se mută asupra abordării personalizate a cancerului.

Cea de‑a opta ediție a Manualului AJCC, tradusă excelent în limba română, rămâne resursa indispensabilă pentru oncologi, hematologi, radioterapeuți, chirurgi, patologi, radiologi, pentru toți profesioniștii implicați activ în lupta contra cancerului.

De ce un manual de stadializare a cancerului?

Stadializarea tumorilor maligne joacă un rol esențial în lupta contra cancerului. Manualul AJCC de Stadializare a Cancerului este utilizat de medici și profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume, pentru a facilita descrierea și raportarea uniformă a bolilor neoplazice. Clasificarea corectă și stadializarea afecțiunilor oncologice sunt esențiale pentru un management terapeutic adecvat, pentru evaluarea rezultatelor din cadrul studiilor clinice și reprezintă totodată modelul standard pentru raportarea locală, regională și internațională privind incidența și evoluția cancerului.

Cea de‑a opta Ediție a Manualului AJCC de Stadializare a Cancerului rămâne standardul indispensabil pentru oncologi, chirurgi, anatomopatologi, radiologi, registratori de cancer și pentru toți profesioniștii din domeniul medical din întreaga lume, fiind asigurat astfel faptul că toți specialiștii care se ocupă de bolnavii de cancer sunt pe deplin pregătiți cu privire la termenii de stadializare a maladiilor oncologice.

 

CLASIFICAREA TNM A TUMORILOR MALIGNE

 

Autori: James D. Brierley, Mary K. Gospodarowicz și Christian Wittekind

Coordonatorul ediției în limba română: Rodica Anghel

ISBN: 9789738803916

Limba: Romana

2017, Editura Prior

Nr. pagini: 272 

Format: Paperback

Dimensiuni: 126 x 198 mm

Pret pentru achizitie individuala150 lei

Termen de livrare: aprox. 2 zile

 

Clasificarea TNM a tumorilor maligne este un ghid de buzunar în limba română, reprezentând  traducerea ediției a opta a celebrului manual de stadializare a cancerului. Ediția pune la dispoziție ultimele consensuri și standarde internaționale utilizate pentru a descrie și a caracteriza corespunzător stadiile maladiilor oncologice.

 

Cui se adresează?

Tuturor specialiștilor în medicină, în special: oncologi, hematologi, radioterapeuți, chirurgi, patologi, asistenți medicali, persoane abilitate să ofere îngrijiri paliative.

Centrelor internaționale dedicate terapiilor cu viză oncologică, organizațiilor guvernamentale și non-guvernamentale implicate activ în lupta contra cancerului.

 

Noutățile din cuprins includ:

  1. stadializarea carcinoamelor de cap și gât, a carcinoamelor tiroidiene, esofagiene, gastrice, colorectale, pulmonare, pleurale, a tumorilor cutanate, ovariene, de prostată, ale glandului și ale cortexului suprarenal;
  2. stadializarea tumorilor neuroendocrine, a sarcoamelor osoase și de țesuturi moi;
  3. clasificări pentru carcinoamele orofaringiene p16-pozitive, tumorile timice, neuroendocrine, diverse tipuri de scarcoame și tumori cu originea în viscerele abdominale și în spațiul retroperitoneal.

Toate informațiile sunt dispuse într-o manieră simplă și precisă, pe regiuni anatomice.

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!