Reviste

The Plan Journal

TPJ isi propune sa disemineze si sa promoveze cercetari, studii si critici inovatoare si relevante din arhitectura si urbanism. Scopul final al TPJ este sa imbunatateasca dialogul dintre cercetare si campurile profesionale, in vederea incurajarii atat a noilor cunostinte aplicabile cat si a modurilor de practica intelectuale.
TPJ se va bucura de sprijinul unui Comitet Editorial Consultativ, format dintr-un grup divers de experti desavarsiti, de oameni de stiinta, dar si de personal academic si lideri. Criteriile pentru selectia contributiilor vor fi inovarea, claritatea metodelor si a scopului, dar si impactul potential asupra campurilor disciplinare sau asupra contextului socio-cultural mai larg.
TPJ , publicata doar in limba engleza, va fi pronuntata intr-o serie de sectiuni precum naratiunea, teoria, tipologia, tectonica, tehnologia digitala, practicile reflexive, urbanism, peisajul urban si studiile interdisciplinare.
Datorita propriei naturi, TPJ va fi util facultatilor si studentilor programelor arhitecturale profesionale. Pentru profesori, TPJ va oferi o platforma de cursuri pentru a mentine cercetarile lor la curent cu tendintele actuale si realizarile in stiinta care se desfasoara in intreaga lume. Pentru studenti, va oferi, prin gama larga de cercetari aprofundate, un complement de nepretuit, mai reflexiv si stiintific in natura, pentru a intelege ca ei pot castiga cunostintele pe care de obicei la capata din revistele de specialitate si din site-urile web.
Multumita formatului sau digital si a indexarii , TPJ va fi o platforma bogata si agila folosita atat de savanti cat si in scopuri pedagogice.

Articole asemănătoare

Back to top button
error: Conținut protejat!!